Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Πραγματοποιήθηκε το Αντάμωμα των Σουλιωτών (βίντεο – Φωτό)

Χωρίς το γλέντι των Σουλιωτών πραγματοποιήθηκε το φετινό αντάμωμα των Σουλιωτών στα πηγάδια Σουλίου, όπου έγινε και η αποκάλυψη της προτομής του ήρωα Τζήμα Ζέρβα.

Στο αντάμωμα εκτός των άλλων ήταν και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος ήταν συγκινημένος που πατούσε τα χώματα του τόπου καταγωγής του.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, ο δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς, ο δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, η η γενική γραμματέας φορολογικής πολιτικής και δημόσιας περιουσίας Αθηνά Καλύβα, ο πρόεδρος της ΕΤΑΔ Αντώνης Μπέζας, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και απόγονοι των ηρώων του Σουλίου.

Χαιρέτησαν ο βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας, ο δήμαρχος Γιάννης Καραγιάννης, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, η εκφώνηση του πανηγυρικού για τον Τζήμα Ζέρβα έγινε από τον πρόεδρο του συλλόγου “Οι Φίλοι του Σουλίου” Γιάννη Μπανίκα ενώ ακολούθησε και η ομιλία από τον συγγραφέα Βαγγέλη Τσιρώνη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αποσπάσματα από την εκδήλωση:

Φωτογραφίες ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ