Πραγματοποιήθηκε το Αντάμωμα των Σουλιωτών (βίντεο – Φωτό)

Χωρίς το γλέντι των Σουλιωτών πραγματοποιήθηκε το φετινό αντάμωμα των Σουλιωτών στα πηγάδια Σουλίου, όπου έγινε και η αποκάλυψη της προτομής του ήρωα Τζήμα Ζέρβα.

Στο αντάμωμα εκτός των άλλων ήταν και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος ήταν συγκινημένος που πατούσε τα χώματα του τόπου καταγωγής του.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, ο δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς, ο δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, η η γενική γραμματέας φορολογικής πολιτικής και δημόσιας περιουσίας Αθηνά Καλύβα, ο πρόεδρος της ΕΤΑΔ Αντώνης Μπέζας, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και απόγονοι των ηρώων του Σουλίου.

Χαιρέτησαν ο βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας, ο δήμαρχος Γιάννης Καραγιάννης, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, η εκφώνηση του πανηγυρικού για τον Τζήμα Ζέρβα έγινε από τον πρόεδρο του συλλόγου “Οι Φίλοι του Σουλίου” Γιάννη Μπανίκα ενώ ακολούθησε και η ομιλία από τον συγγραφέα Βαγγέλη Τσιρώνη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αποσπάσματα από την εκδήλωση:

Φωτογραφίες ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box