Πραγματοποιήθηκε στην Παραμυθιά η ενημέρωση για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών μονάδων

Πραγματοποιήθηκε στην Παραμυθιά η ενημέρωση για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών μονάδων

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών θεμάτων σε συνεργασία με την περιφέρεια ΠΕ Θεσπρωτίας, τον δήμο Σουλίου και τον Σύλλογο Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας διοργάνωσαν μια ενημερωτική ημερίδα για το net metering (εγκατάσταση φωτοβολταϊκών μονάδων)  και τα Σχέδια Βελτίωσης.  Παρόντες οι δύο βουλευτές του νομού Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, η δήμαρχος Σουλίου, εκπρόσωποι φορέων κλπ.

Αντιγράφουμε από την σελίδα του συνδέσμου(http://www.afo.gr):

Μία ακόμα άκρως εποικοδομητική συγκέντρωση ενημέρωσης, διοργάνωσε ο Σύνδεσμος. Μέλη της Διοίκησης βρέθηκαν στην Παραμυθιά του Δήμου Σουλίου, όπου με την υποστήριξη του Δήμου, της Περιφέρειας και του Κτηνοτροφικού συλλόγου, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για το net metering και τα Σχέδια Βελτίωσης.

Από τη Διοίκηση του Συνδέσμου, παρέστησαν οι: Κώστας Σπανούλης, Κώστας Γιωτάκος, Γιάννης Παππάς και Γρηγόρης Τζαμαλής.

Στο πάνελ ήταν ακόμα η αντιδήμαρχος Βάσω Ντούκα και η Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού συλλόγου Μυρτώ Λύκα.

VIDEO 1 : ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Η αντιδήμαρχος Βάσω Ντούκα στον συντονισμό της εκδήλωσης και οι τοποθετήσεις της Δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραϊμη-Μπότση και του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μάριου Κάτση:

VIDEO 2 : ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Ο Βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας και η εκπρόσωπος της Περιφέρειας.

VIDEO 3 : ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Η Πρόεδρος του Κτνητροφικού Συλλόγου Μυρτώ Λύκα:

Στην Ήπειρο τις αιτήσεις για το net metering και τα σχέδια βελτίωσης θα τα “τρέξει”  ο διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικος κ.Πατσιουρας Αθανάσιος

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box