Πραγματοποιήθηκε στα Σύβοτα η ομιλία για την κατάθλιψη

Πραγματοποιήθηκε στα Σύβοτα η ομιλία για την κατάθλιψη

Συνεχίζοντας τις δράσεις για την Εκστρατεία κατά της Κατάθλιψης που υλοποιεί το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Γ.Ν. – Κ.Υ. Φιλιατών, πραγματοποιήθηκε ομιλία, την Δευτέρα

16 Απριλίου 2018, στο ΚΑΠΗ Συβότων, με θέμα «Κατάθλιψη: Διάγνωση και τρόποι αντιμετώπισης».
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στις διάφορες μορφές κατάθλιψης, τον τρόπο εκδήλωσης, τη διάγνωση, καθώς και την ενημέρωση γύρω από τις διαθέσιμες μονάδες ψυχικής υγείας της περιοχής μας.
Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κα Πέτσιου Σπυριδούλα, ψυχολόγος και επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Ψ.Υ., ενώ συμμετείχαν και μέλη της διεπιστημονικής ομάδας του Κ.Ψ.Υ. Συντονίστρια ήταν η κα Λάμπρου Νικολέτα, νοσηλεύτρια του ΒσΣ και Υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας Ηγουμενίτσας.
Παράλληλα, συνεχίζεται το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου σε δημότες άνω των 18 ετών για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της κατάθλιψης. Η συμπλήρωση του εγκεκριμένου ερωτηματολογίου γίνεται
στο γραφείο του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου, με τη συνδρομή του αρμόδιου υπαλλήλου.
Για πληροφορίες και ραντεβού στο τηλ. του ΚΕΠ Υγείας 2665360012 κάθε Δευτέρα.
e-mail: kepygeias@igoumenitsa.gr
Διεύθυνση: παλαιό Δημαρχείο, Ελευθερίας 7, 1ος όροφος

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box