Πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση της ΕΛΗΓ στην Ηγουμενίτσα (βίντεο +φωτό)

Την 2η Γενική Συνέλευση Πολιτών πραγματοποίησε η Εταιρεία Λιμένος Ηγουμενίτσας στο πολιτιστικό κέντρο το Δήμου Ηγουμενίτσας την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2020.

Ο εκπρόσωπος της (Ε.Λ.ΗΓ.)  κ. Σωτήρης Γιάκης έπειτα από τον σύντομο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους, παρουσίασε τις μέχρι τώρα ενέργειες της Ε.Λ.ΗΓ. , με επίκεντρο την παρουσίαση του καταστατικού , κάνοντας λεπτομερή αναφορά στην μορφή και τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας. Επίσης ανακοινώθηκε και ορίστηκε η τιμή της μετοχής.

Η Ε.Λ.ΗΓ, στα πλαίσια της άμεσης επικοινωνίας και ενημέρωση με το κοινό της Θεσπρωτίας ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα συγκεντρώσεις στην Πλαταριά, Σύβοτα και Σαγιάδα, ενώ την Κυριακή 30 Αυγούστου η συνάντηση θα γίνει της πρωινές ώρες.

Χαιρετισμό και τοποθέτηση εκ μέρους ιδιωτών – επιχειρηματιών για την συνέχεια, παραθέτοντας αφ ενός μεν, τις απορίες τους , αφετέρου δε την συμπαράστασή τους για συνέχιση της προσπάθειας για την σωτηρία του Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ  να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν στην 2η Γενική Συνέλευση πολιτών.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box