Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα “Αθλητισμός και υγεία”

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα “Αθλητισμός και υγεία”
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Πάνθεον Ημερίδα που οργάνωσε ο Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ με θέμα:”Αθλητισμός και υγεία”. Στην ημερίδα παρόντες ήταν εκτός των άλλων ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο αντιπεριφερειάρχης Νικόλας Κάτσιος, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος κ.α Την ημερίδα διοργάνωσε ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσπρωτίας, το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ .
Ομιλητές ήταν οι κ .Πυλιανίδης Θεόφιλος , Μπερμπερίδου Φανή και Μαντζουράνης Νίκος από το ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης οι οποίοι ανέπτυξαν την θεματολογία της ημερίδας που ήταν :
«Το Ντόπινγκ καταστρέφει την υγεία των αθλητών». Oμιλητής :Πυλιανίδης Θεόφιλος ,
«Ο ρόλος της άσκησης στην αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας». Ομιλητής: Νίκος Μαντζουράνης,
«Προπονητές και γονείς στον παιδικό αθλητισμό :ρόλοι και όρια». Ομιλήτρια: Φανή Μπερμπερίδου,
Την συζήτηση συντόνισε ο ειδικός γραμματέας ΣΕΓΑΣ κ Ράπτης Θανάσης .
Οι ομιλητές ανέπτυξαν σημαντικά θέματα και ο κόσμος απέκτησε πολύτιμες και χρήσιμες γνώσεις σχετικά με τον αθλητισμό , ντόπινγκ, παιδική παχυσαρκία , και το κοινό παρακολούθησε με ενδιαφέρον τα όσα ειπώθηκαν από τους ειδικούς σε θέματα αθλητισμού, παιδικής υγείας.
Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ θέλει να ευχαριστήσει όσους παρακολούθησαν την ημερίδα ,όσους συνέβαλαν για την άρτια διοργάνωση και ιδιατέρως το ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.
Φωτογραφίες Στέργιος Παλπάνης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box