Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηγουμενίτσα

Η πρώτη στην Ήπειρο εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – προοδευτική συμμαχία στον δρόμο προς το άνοιγμα του κόμματος στις προοδευτικές δυνάμεις έγινε χθες το βράδυ στην Ηγουμενίτσα.

Κύριοι ομιλητές ήταν ο Χρήστος Κοκκινοβασίλης από την Προοδευτική Συμμαχία και ο Χρήστος Μαντάς, μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκδήλωση μίλησαν εκτός των άλλων ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, ο Γιώργος Ζάψας, ο Θωμάς Δημητρίου, ο Αντρέας Νταής, η Νίκη Κάτσιου, ο Κώστας Κοτζαπαναγιώτου, ο Παύλος Παπαρούνας, ο Γιώργος Τάσιος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ηγουμενίτσας.

Στις ομιλίες έγινε μια προσπάθεια να εξηγηθεί η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, επισημάνθηκε η διαφορά των αποτελεσμάτων ανάμεσα στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε σχέση με το ποσοστό που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, διαπιστώθηκε ότι υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει μεγάλο έλλειμμα στο επικοινωνιακό κομμάτι, έγινε κριτική στις παλινωδίες και την “Υποκρισία” της κυβέρνησης ιδιαίτερα στα θέματα με την Συμφωνία των Πρεσπών, με το προσφυγικό και το Μάτι, που ήταν βασικά θέματα κατηγορίας προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον η κυβέρνηση της ΝΔ έχει υιοθετήσει τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να επιστρέψει στην κυβέρνηση καθώς έχει ως βάση ένα ισχυρό ποσοστό, ειπώθηκε ότι πρέπει να υπάρξει άνοιγμα προς όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους.

Φυσικά δεν έλειψε και η αυτοκριτική για αρκετά θέματα

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την χθεσινή εκδήλωση:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: