Βοηθήστε μας ώστε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με τις κυριότερες ειδήσεις. Κεράστε μας έναν καφέ - κάντε μια δωρεά

Πραγματοποίηση ημερίδας από το επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Πραγματοποίηση ημερίδας από το επιμελητήριο Θεσπρωτίας
Ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 10.03.2018 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Πάνθεον, στην Ηγουμενίτσα, η ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώσαμε σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το νέο Πρόγραμμα: «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ».
Εισηγητής της εκδήλωσης ήταν ο κος Αχιλλέας Τηλέγραφος, Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ,

Στέλεχος Μονάδας Β, Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ Υ.Π.ΕΝ, Τομέα Ενέργειας. Η υλοποίηση της εκδήλωσης αποτελεί σημαντική επιτυχία του φορέα μας καθώς είναι από τις πρώτες αντίστοιχες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν σε ολόκληρη τη Χώρα. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η πληρέστερη ενημέρωση και κατανόηση των απαιτήσεων του οδηγού του προγράμματος από τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου.
Μετά την παρουσίαση του προγράμματος, ακολούθησε διαλογική συζήτηση όπου οι παρευρισκόμενοι (κυρίως πολιτικοί μηχανικοί) υπέβαλλαν τα ερωτήματα τους τα οποία απαντήθηκαν από τον εισηγητή.
Ευχαριστούμε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για την διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τον κύριο Αχιλλέα Τηλέγραφο για την παρουσία του.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: