Πρέβεζα: συνάντηση Μπαΐλη με τον γγ υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Πρέβεζα: συνάντηση Μπαΐλη με τον γγ υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Γεώργιο Δέδε για θέματα που αφορούν τον Δήμο της Πρέβεζας είχε κατά την διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χρήστος Μπαϊλης.
Ο κ. Μπαϊλης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας Ευάγγελο Συγκούνα , έθεσε υπόψη του κ. Δέδε την μελέτη που έχει εκπονήσει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου για την επισκευή των κρηπιδωμάτων ολόκληρου του παραλιακού μετώπου (προυπολογισμού 1.200.000 ευρώ) και ζητήθηκε η συνδρομή του Υπουργείου για την χρηματοδότηση του έργου.
Ο κ .Δέδες εξέφρασε την θετική του άποψη για το συγκεκριμένο έργο αποδεχόμενος την σπουδαιότητά του σε ότι αφορά την αναβάθμιση αλλά και την λειτουργικότητα της παραλιακής ζώνης της Πρέβεζας.
Θετική επίσης ήταν η ανταπόκριση του κ. Δέδε στο αίτημα για χρηματοδότηση του Δήμου με το ποσό των 200.000 ευρώ προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο σηματοδότησης των επικίνδυνων σημείων του πολεοδομικού ιστού της πόλης.
Τέλος έγινε συζήτηση για την ανάγκη σύνδεσης της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό και την Εγνατία – που αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας -προκειμένου να προκύψουν τα μεγαλύτερα δυνατά oφέλη για την περιοχή με την άμεση πρόσβαση στους δύο μεγάλους αυτούς οδικούς άξονες.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box