Πρέβεζα: Συνάντηση εθελοντών για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Με  “ψυχή” τους εθελοντές και   κοινό παρονομαστή την αγάπη για τα παιδιά, το Χριστουγεννιάτικο  Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα θα ζωντανέψει και φέτος τα πιο γιορτινά μας όνειρα.                                                                                       

Την δική του “ψυχή” τους εθελοντές που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν αμέριστα το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς  θα έχει και φέτος η πιο γιορτινή γωνιά της Πρέβεζας.

Οπως ανέφεραν εξάλλου στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , είναι έτοιμοι να αφιερώσουν αρκετές ώρες από τον  προσωπικό τους χρόνο φτιάχνοντας γλυκίσματα, παίζοντας παιχνίδια, μοιράζοντας δώρα και πραγματοποιώντας δράσεις με τα παιδιά που θα επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό .

Τις θερμές ευχαριστίες του Δήμου προς τους  εθελοντές απεύθυναν τόσο η εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού Ελευθερία Αγγέλη όσο και η προισταμένη του Τμήματος Δήμητρα Κοψάρη υπογραμμίζοντας ότι  χωρίς τους ανθρώπους αυτούς δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη προσπάθεια.

Την  ίδια στιγμή συνεχίζονται  “πυρετωδώς” οι προετοιμασίες  για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου  δέντρου μπροστά στο Δημαρχείο που θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης.

Οπως ακριβώς συμβαίνει στα παραμύθια   η κόκκινη κλωστή που είναι πλεγμένη με τα όνειρα των παιδιών θα ξετυλιχθεί  δίνοντας το έναυσμα να ξεκινήσει και φέτος η γιορτή!

Μελωδίες των  Χριστουγέννων θα παρουσιάσουν   οι καθηγητές και οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας “Σπύρος Δήμας” ενώ  σε κάλαντα από όλη την Ελλάδα θα μας ταξιδέψει η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής  του Δημοτικού Ωδείου υπό την διεύθυνση του Μιχάλη Ζάμπα .

Τον δικό της ξεχωριστό  τόνο θα δώσει η Φιλαρμονική της Δ.Ε Λούρου(υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Αντώνη Κατσαούνου) ενώ   η σχολή χορού

Pa Bailar  θα μας θυμίσει  ότι ο χορός είναι έτσι κι αλλιώς αφορμή για γιορτή!

Με  “ειδική” γιορτινή διαδρομή  εξάλλου το τρενάκι της πόλης θα μεταφέρει  στον χώρο της παραλίας τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών τα ξωτικά, την πριγκίπισσα του χιονιού, τις νεράϊδες , τους τάρανδους αλλά και τον ίδιο τον  Αγιο Βασίλη!

Το άναμμα του δέντρου θα είναι μόνο η αρχή αφού  την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 18.00 το απόγευμα θα  πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του Χριστουγεννιάτικου Χωριού το οποίο κάθε μέρα  θα φιλοξενεί και μια νέα έκπληξη όχι μόνο για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους του φίλους!

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box