Πρέβεζα: Ο Γιάννης Μπούρης για την αποχώρηση του από την συνεδρίαση για το λιμάνι

Αποδεχόμενος την πρόσκληση, που μου έγινε από τη δημοτική αρχή, παρευρέθηκα ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21-02-2019 με θέμα “Το Λιμάνι της Πρέβεζας”.

Το λιμάνι της Πρέβεζας είναι ένα ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για τη πόλη μας, μιας και όλοι έχουμε αναγνωρίσει τα οφέλη που προκύπτουν συνολικά για την οικονομία και τη κοινωνία καθώς στηρίζει τη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα της ευρύτερης περιοχής.

Στις τρείς ώρες παραμονής μου στη συνεδρίαση, διαπίστωσα ότι η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από τα λάθη του παρελθόντος και το καταμερισμό ευθυνών καθώς και για θέματα εσωτερικής λειτουργίας του Λιμενικού Ταμείου.

Προσδοκούσα ότι μια συνάντηση με εκπρόσωπους όλων των Φορέων θα αφορούσε την αναπτυξιακή προοπτική του λιμανιού και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του. Θεώρησα λοιπόν σωστό να αποχωρήσω μιας και ο ρόλος μου δεν είναι η επίρριψη ευθυνών αλλά η γνωμοδότηση και η προσπάθεια για την ανάπτυξη του λιμανιού έχοντας αντιληφθεί τα ιδιαίτερα οφέλη που μπορούμε να αποκομίσουμε από αυτό σαν περιοχή.

Ως θεσμικός εκπρόσωπος του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου του Νομού, είμαι στη διάθεση της εκάστοτε δημοτικής αρχής να συμμετέχω με προτάσεις σε οποιαδήποτε ουσιαστική συζήτηση και προσπάθεια που θα αφορά αποκλειστικά στην ανάπτυξη του λιμανιού της Πρέβεζας.

 Ο Πρόεδρος

του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Ιωάννης Μπούρης


Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box