Πρέβεζα: Ξεκίνησε το 3ο Σεμινάριο για Διευθυντές Χορωδιών

3Ο Σεμινάριο για Διευθυντές Χορωδιών

Ξεκίνησε εχθές το 3ο Σεμινάριο για Διευθυντές Χορωδιών στον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης  «Γιάννης Μόραλης» (πρώην Οικία Αθανασιάδη) στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 37ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας.  Στo  σεμινάριο συμμετέχουν ως εκπαιδευόμενοι 20 διευθυντές χορωδιών όλων των ειδών, προερχόμενοι από Ιταλία, Λετονία, Νότια Αφρική, Δανία, Ελλάδα, Κύπρο, Πολωνία, Σερβία και Ταϊβάν.

Στο σεμινάριο διδάσκουν οι διεθνώς αναγνωρισμένοι Μαέστροι Ambrož Čopi από τη Σλοβενία, Theodora Pavlovitch  από την Βουλγαρία και Marco Antonio García de Paz από την Ισπανία. Συμμετέχει ως χορωδία – υπόδειγμα η πολυβραβευμένη ακαδημαϊκή χορωδία του κονσερβατορίου από την Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας. Στα πλαίσια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί ένα κονσέρτο με ελεύθερη είσοδο για το κοινό  σήμερα Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην Πρέβεζα, στις 22.00 με θρησκευτική μουσική.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box