Πρέβεζα: Νύχτα γεμάτη θάματα, νύχτα σπαρμένη μάγια

Νύχτα γεμάτη θάματα, νύχτα σπαρμένη μάγια …..

Μαγική θα είναι η παραμονή των  Χριστουγέννων στην πόλη της Πρέβεζας.

Την Τρίτη  24 Δεκεμβρίου ώρα  6 το απόγευμα στο Χριστουγεννιάτικο  Χωριό της Χαράς,μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο το “απόλυτο”παραμύθι των  γιορτινών ημερών τον Καρυοθραύστη , σε επιμέλεια κειμένου και θεατρική διασκευή του αγαπημένου ηθοποιού Φώτη Σπύρου.

Το έργο εκτυλίσσεται την παραμονή των Χριστουγέννων και διαδραματίζεται μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας με τη συνοδεία της υπέροχης μουσικής του Τσαϊκόφσκι, πλούσιο σε συναισθήματα, με πολλή μουσική & χορό και διαδραστικά στοιχεία όπου τα παιδιά συμμετέχουν όλα μαζί αλλά και κατά ομάδες.

Αμέσως μετά- περίπου  στις 8.30 το βράδυ στην παραλία της πόλης    μπροστά από το χώρο του Δημαρχείου – ο ουρανός θα φωτιστεί από τα φαναράκια που  θα ταξιδέψουν στο γιορτινό ουρανό για τη Νύχτα των Ευχών , με την προσδοκία έστω και νοερά να συναντήσουν το  Αστέρι των Χριστουγέννων και να προϋπαντήσουν το νεογέννητο Χριστό. 

Ολοι μαζί ας κάνουμε  την Πρέβεζα την πιο φωτεινή και ζεστή  γωνιά του κόσμου μας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box