Πρέβεζα: «Κάντε την πρόληψη στάση ζωής»

Πρέβεζα: «Κάντε την πρόληψη στάση ζωής»

Η 1η ΤΟΜΥ και το Κέντρο Υγείας Πρέβεζας, με αφορμή τον ορισμό της 25ης Οκτωβρίου ως παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, διοργάνωσαν από κοινού σχετική ενημερωτική δράση

με κεντρικό σύνθημα «Κάντε την πρόληψη στάση ζωής».

Η δράση πραγματοποιήθηκε παράλληλα έξω από το Δημαρχείο και τη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης. Κατά τη διάρκειά της, πολίτες της Πρέβεζας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τους παράγοντες κινδύνου, τα συμπτώματα καθώς και τις βασικές στρατηγικές πρόληψης.

«Πρόκειται για μια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε σε όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους και να αντικαταστήσουν το φόβο για την ασθένεια με επιλογές που προάγουν την υγεία» τόνισαν τα στελέχη των παραπάνω δομών υγείας.

Η ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε από την διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ καθώς και από Ιατρούς, Μαίες και επισκέπτριες υγείας του Κέντρου Υγείας Πρέβεζας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box