Πρέβεζα: Ικανοποιητική ποσότητα νερού “έδειξε” γεώτρηση που πραγματοποιήθηκε στην ΤΚ Βράχου

Πρέβεζα: Ικανοποιητική ποσότητα νερού “έδειξε” γεώτρηση που πραγματοποιήθηκε στην ΤΚ Βράχου
Ενα ακόμη σημαντικό βήμα για την επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης που αντιμετωπίζει η παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας αποτελεί ο εντοπισμός ικανοποιητικής ποσότητας νερού (40-50 κυβικά την ώρα) στην γεώτρηση που πραγματοποίησε ο Δήμος της Πρέβεζας στην περιοχή του Βράχου.
Η αξιοποίηση της γεώτρησης , θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυση του δικτύου ύδρευσης των οικισμών του Βράχου και της Λυγιάς καλύπτοντας έτσι ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των επαγγελματιών τουρισμού της περιοχής.
Το συγκεκριμένο έργο -το οποίο υλοποιείται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης Ζέφυρος-Κανάλι – βελτιώνει ουσιαστικά τις υποδομές υδροδότησης μιας από τις πιο τουριστικές “ζώνες” της Ηπείρου.
Το επόμενο και καθοριστικότερο βήμα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στην παράκτια ζώνη θα είναι η υλοποίηση του διαδημοτικού έργου έργου υδρευσης των παραλιακών οικισμών Πρέβεζας και Πάργας από τις Πηγές Χόχλας .

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box