Πρέβεζα: Ικανοποιητική ποσότητα νερού “έδειξε” γεώτρηση που πραγματοποιήθηκε στην ΤΚ Βράχου

Πρέβεζα: Ικανοποιητική ποσότητα νερού “έδειξε” γεώτρηση που πραγματοποιήθηκε στην ΤΚ ΒράχουΕνα ακόμη σημαντικό βήμα για την επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης που αντιμετωπίζει η παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας αποτελεί ο εντοπισμός ικανοποιητικής ποσότητας νερού (40-50 κυβικά την ώρα) στην γεώτρηση που πραγματοποίησε ο Δήμος της Πρέβεζας στην περιοχή του Βράχου.
Η αξιοποίηση της γεώτρησης , θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυση του δικτύου ύδρευσης των οικισμών του Βράχου και της Λυγιάς καλύπτοντας έτσι ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των επαγγελματιών τουρισμού της περιοχής.
Το συγκεκριμένο έργο -το οποίο υλοποιείται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης Ζέφυρος-Κανάλι – βελτιώνει ουσιαστικά τις υποδομές υδροδότησης μιας από τις πιο τουριστικές “ζώνες” της Ηπείρου.
Το επόμενο και καθοριστικότερο βήμα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στην παράκτια ζώνη θα είναι η υλοποίηση του διαδημοτικού έργου έργου υδρευσης των παραλιακών οικισμών Πρέβεζας και Πάργας από τις Πηγές Χόχλας .Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: