Πρέβεζα: “ΕΙΡΗΝΗ” του Αριστοφάνη Κουκλοθέατρο με τους «3 λαλούν» – Κερδίστε προσκλήσεις

Πρέβεζα: “ΕΙΡΗΝΗ” του Αριστοφάνη Κουκλοθέατρο με τους «3 λαλούν» – Κερδίστε προσκλήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“ΕΙΡΗΝΗ” του Αριστοφάνη

Κουκλοθέατρο με τους «3 λαλούν»

 

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 & ώρα 18:00

στο θεατρικό εργαστήρι πρέβεζας, κάστρο Αγίου Ανδρέα

 είσοδος: 5€  διάρκεια: 60min

πληροφορίες/κρατήσεις θέσεων: 6970 567 234 & 6977 192 779

 Η ιστορία της “Ειρήνης” αρχίζει με έναν άνθρωπο που βαρέθηκε τον πόλεμο.

Ο αμπελουργός Τρυγαίος θα τα βροντήξει όλα και με κίνδυνο της ίδιας του της ζωής θα πετάξει ως τον Όλυμπο με ένα γιγάντιο σκαθάρι και θα ζητήσει το λόγο από τους Θεούς.

“Γιατί δηλαδή να λείπει η Ειρήνη από τον κόσμο;”

Οι εκπλήξεις και τα εμπόδια που θα συναντήσει θα βρουν λύση μέσω της λαχτάρας του για ειρήνη, της αφοσίωσης του αλλά και της συνεργασίας του με όλους αυτούς που βαρέθηκαν τον πόλεμο αλλά δε κάθονται με τα χέρια σταυρωμένα.

Μια διασκεδαστική διαδραστική παράσταση όπου τα παιδιά βοηθούν και συναποφασίζουν για την εξέλιξη της  ιστορίας. Στη διάρκεια της παράστασης συμπεριλαμβάνονται θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια με τη συμμετοχή δασκάλων και παιδιών.

Εκτέλεση: Γκούζιας Θωμάς

Σκηνικά και κούκλες:  Γκούζιας Θωμάς – Ελένη Κάντα – Αναστασία Καραφύλλα

Σκηνοθεσία: Ελένη Κάντα

Το periodikostep.gr  και το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας δίνουν την δυνατότητα σε 2 αναγνώστες μας να κερδίσουν μια ΜΟΝΗ πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε τα στοιχεία σας (όνομα και τηλέφωνο) στο email : step@periodikostep.gr ή να γράψετε το όνομα σας στην ανάρτηση στην σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/periodiko.step/
Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην σελίδα!!!

Η κλήρωση θα γίνει μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή το Σάββατο και οι νικητές θα ειδοποιηθούν είτε με email είτε μέσω μηνύματος στο facebook. Φυσικά τα ονόματα θα αναρτηθούν και στο periodikostep.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box