Πρέβεζα : Αστυνομική επιχείρηση με ελικόπτερο σε Λούρο & Γέφυρα Καλογήρου

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε 10 το πρωί της Τρίτης 14 Ιουλίου  τόσο στην περιοχή του Λούρου όσο και στην περιοχή της Γέφυρας Καλογήρου,

στην επιχείρηση συμμετέχει και ελικόπτερο της Ελληνικής αστυνομίας, ενώ οι πρώτες  πληροφορίες έκαναν  λόγο για έρευνες υποθέσεων που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Το ελικόπτερο της Ελληνικής αστυνομίας πέταγε τόσο από τη χερσαία Ζώνη του Λούρου, όσο και από την περιοχή του βάλτου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το ελικόπτερο κάνει πτήσεις ασταμάτητα και ανεφοδιάζεται για να συνεχιστεί το «χτένισμα» της περιοχής στο οποίο συνδράμουν και επίγειες δυνάμεις της αστυνομίας .

Στην περιοχή από την Γέφυρα Καλογήρου (προς τον ποταμό Λούρο) μέχρι και τον Λούρο έχουν αναπτυχθεί επιχειρήσεις της αστυνομίας που ψάχνουν για «καβάτζες» που σχετίζονται με υποθέσεις ναρκωτικών.

Εκτός από το ελικόπτερο στην παραπάνω περιοχή υπάρχουν συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας (ασφάλεια) και περιπολικά, τόσο από την αστυνομική διεύθυνση Άρτας, όσο και από την αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας.

η φωτογραφία είναι αρχείου

Πηγή tomistinenimerosi.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: