Πρέβεζα: Απονομή κρατικών τίτλων σπουδών στους απόφοιτους του Δημοτικού Ωδείου

Πρέβεζα: Απονομή κρατικών τίτλων σπουδών στους απόφοιτους του Δημοτικού Ωδείου

Σε μια λιτή αλλά γεμάτη χαρά και αισιοδοξία τελετή, τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Χρήστος Μπαΐλης, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένου Συμβούλου

για το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας κ.Κοσμά Κορωναίου και του Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας “Σπύρος Δήμας” κ.Γεώργιου Χλίτσιου, απένειμε τους επίσημους κρατικούς τίτλους σπουδών, στους απόφοιτους του Δημοτικού Ωδείου.

Την περσινή μόνο χρονιά αποφοίτησαν 9 σπουδαστές με άριστα αποτελέσματα, οι οποίοι έλαβαν: ένα Δίπλωμα Σύνθεσης, τρία Πτυχία Φυγής, τέσσερα Πτυχία Ειδικού Αρμονίας και ένα Πτυχίο Πιάνο, ενώ ο συνολικός αριθμός των αποφοίτων του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας στα 30 χρόνια λειτουργίας του, ξεπέρασε τους 80 πτυχιούχους και διπλωματούχους μουσικούς.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Διευθυντή και τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου για το έργο που επιτελούν και ευχήθηκε στους απόφοιτους καλή σταδιοδρομία, ενώ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Κοσμάς Κορωναίος, τόνισε τη σημασία μιας άρτιας και ολοκληρωμένης εκπαίδευσης μουσικής στους νέους της Πρέβεζας, που αποκτούν ικανά εφόδια για να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη επαγγελματική πραγματικότητα της εποχής μας. Συγχαρητήρια σε όλους!

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box