Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Πρέβεζα: απευθείας μετάδοση της όπερας “Ναμπούκο” στο πολιτιστικό κέντρο Πρέβεζας

Πρέβεζα: απευθείας μετάδοση της όπερας “Ναμπούκο” στο πολιτιστικό κέντρο Πρέβεζας
Με την αριστουργηματική όπερα του Τζιουζέπε Βέρντι “Ναμπούκο”
και τον Πλάσιντο Ντομίνγκο θα συνεχιστούν οι απευθείας μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ.
Ο θρύλος της όπερας Πλάσιντο Ντομίνγκο προσθέτει έναν ακόμα ρόλο στο ενεργητικό του, σαν βαρύτονος, ερμηνεύοντας τον ομώνυμο Βασιλιά στο “Ναμπούκο” του Τζιουζέπε Βέρντι. Η Λουντμίλα Μοναστίρσκα είναι η Αμπιγκαΐλλε, πολεμίστρια αποφασισμένη να κυβερνήσει και η Τζέιμι Μπάρτον η ηρωική Φενένα. Ο Ράσελ Τόμας είναι ο Ισμαήλ και ο Ντιμίτρι Μπελοσέλσκι ο Ζαχαρίας.
Διευθύνει ο Τζέιμς Λεβάιν.
“Όπως πάντα, ο Λεβάιν διηύθυνε παθιασμένα και συγκινητικά τη παρτιτούρα … Ο Ντομίνγκο τραγουδά δυναμικά και εντυπωσιακά, ειδικά την απαιτητική τελευταία πράξη.” -Huffington Post
“O Λεβάιν και ο Ντομίνγκο ήταν αβίαστα συγχρονισμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της όπερας.” -Νέα York Times
Οι ζωντανές προβολές από τη ΜΕΤ διοργανώνονται από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» και τον Δήμο Πρέβεζας για όγδοη συνεχή χρονιά και πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης, ενώ οι παραστάσεις, συνοδεύονται από υπότιτλους στα ελληνικά.
Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές και φοιτητές).
Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο odioprev@otenet.gr ).

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.