Πολάκης: αγόρασαν μάσκες από αντιπροσωπία αμορτισέρ αυτοκινήτων

Ο Πολάκης καθημερινά ανεβάζει στην σελίδα του στο facebook “περίεργες” απευθείας αναθέσεις που τουλάχιστον χρειάζονται διευκρινήσεις. Σήμερα ανέβασε μια ανάρτηση για 2 απευθείας αναθέσεις από την κ. Νικολάου, γεν Γραμ Αντιεγκληματικής πολιτικής που αφορούν σε μάσκες για τα καταστήματα κράτησης. Η μία απευθείας ανάθεση έγινε σε εταιρεία που είναι αντιπροσωπία αμορτισέρ και η δεύτερη είναι μια εταιρία που κάνει διαδικτυακές πωλήσεις εποχικών ειδών.

Ολόκληρη η ανάρτηση :

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ….συνέχεια ….δεν παίζεται η κυρία !!!
Διαβάστε τι μου έστειλαν:(ανάμεσα στα άλλα…)
1) «ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ο.Ε

Στις 30/3/2020 απευθείας ανάθεση για προστατευτικές μάσκες για την κάλυψη όλων των καταστημάτων κράτησης
60.000 τεμ. Μάσκες προς 0,75€
Σύνολο με ΦΠΑ 47.000,00€
[ΑΔΑ: 97ΙΣ46ΜΤΛΒ-ΞΕΨ ]

Ο κος Τιμολέων είναι η αγαπημένη μου περίπτωση.
Με έρευνα στο Γ.Ε.ΜΗ. πράγματι βρίσκεις την εταιρεία του κου Τιμολέοντος. Ομόρρυθμη Εταιρεία με έτος ίδρυσης από τις 11/6/ 1987 (σαν σήμερα κλείνει 33 χρόνια ) λες δεν μπορεί βρε αδερφέ, θα πρόκειται για αξιόπιστη εταιρεία. Το λέει και το όνομα «Τιμολέων», τίμια πράγματα, καθαρά, παστρικά. Στο Γ.Ε.ΜΗ. είναι επίσης καταχωρημένη και η Ιστοσελίδα της εταιρείας , οπότε πατάς να δεις τί είδους εταιρεία είναι αυτή που πήρε απευθείας από την κα Νικολάου 47.000€ για υγειονομικό υλικό, προστατευτικές μάσκες προς 0,75€; Και τί βλέπεις; Αντιπροσωπία Αμορτισέρ αυτοκινήτων.

Δηλαδή η κα Νικολάου έψαχνε να βρει μάσκες για την κάλυψη των αναγκών των καταστημάτων κράτησης της χώρας και σκέφτηκε «κάτσε να ψάξω στις αντιπροσωπίες αμορτισέρ να δω τί γίνεται»

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
2) «Διαμαντόπουλος Μαρίνος του Θεοδώρου [μάλλον ατομική επιχείρηση]
Στις 7/4/2020 ο κος Διαμαντόπουλος κάνει προσφορά
Και στις 9/4/2020 απευθείας «ανάθεση προμήθειας υγειονομικού υλικού (προστατευτικές μάσκες) για την κάλυψη των αναγκών όλων των Καταστημάτων Κράτησης».
270.000 τεμ. Προς 0,80€
Σύνολο με ΦΠΑ 228.960,00€
[ ΑΔΑ: 6Δ3Γ46ΜΤΛΒ-ΨΡ4 ]

Και βέβαια ψάχνεις πάλι να βρεις μέσω Γ.Ε.ΜΗ. τί σόι εταιρεία είναι τούτη, ποιος καταπληκτικός επιχειρηματίας έβγαλε 228.960,00€ μέσα σε μία μέρα. Πράγματι πρόκειται για ατομική επιχείρηση με διακριτικό τίτλο MYSEASON NET
Google search MYSEASON NET: « προσφορά σετ τραπεζαρία 7 τεμαχίων»
Είναι επιχείρηση διαδικτυακών πωλήσεων εποχιακών ειδών έπιπλα κήπου βεράντας, διακόσμηση σπιτιού, είδη θαλάσσης, αποκριάτικες στολές και (καλά το μαντέψατε) τώρα τελευταία και ιατρικά αναλώσιμα.
Διαβάζω από το σάιτ της εταιρείας: «το εποχιακό κατάστημα www.myseason.gr δραστηριοποιείται στις πωλήσεις εποχιακών ειδών μέσω διαδικτύου… με μεγάλη ποικιλία σε αποκριάτικα κοστούμια, χριστουγεννιάτικα στολίδια 2020 και έπιπλα κήπου.»
Μας το έραψε το αποκριάτικο κοστουμάκι η κα Νικολάου.»

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΙΑ…. νομιμότητας -ηθικής -αριστείας!!!!!!

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: