Ποια σχολεία και τμήματα είναι σε αναστολή λειτουργίας

Αρκετά είναι τα τμήματα και οι σχολικές μονάδες στην Ήπειρο που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας μετά από επιβεβαιωμένα κρούσματα είτε μεταξύ των μαθητών είτε μεταξύ των εκπαιδευτικών.

Στα Γιάννινα σε αναστολή λειτουργίας έχουν τεθεί μέχρι τις 8 Μαρτίου τα τμήματα Β2 και Β2 Αγγλικών στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μαρμάρων.

Μέχρι την ίδια μέρα είναι σε αναστολή λειτουργίας όλο το 3ο Δημοτικό- Μαρούτσειο.

Μέχρι τις 5 Μαρτίου είναι σε αναστολή λειτουργίας το Β4, το Β4 Αγγλικών, το Β4 Γερμανικών και το Β’ Ανθρωπιστικών του Πρότυπου Λυκείου της Ζωσιμαίας.

Μέχρι τις 3 Μαρτίου είναι σε αναστολή το Α2, το Α2 Αγγλικών και το τμήμα ένταξης του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων.

Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου σε αναστολή λειτουργίας είναι το Β2 και το Ε1 του Δημοτικού Σχολείου Κατσικά.

Μέχρι τις 26 του μήνα είναι σε αναστολή λειτουργίας το Γυμνάσιο Κατσικά.

Στην Ηγουμενίτσα σε αναστολή λειτουργίας είναι όλο το 1ο Γενικό Λύκειο της πόλης μέχρι τις 9 Μαρτίου, το Γ2, το Γ’ Οικονομικό του 1ου ΕΠΑΛ μέχρι τις 7 Μαρτίου.

Μέχρι τις 4 Μαρτίου είναι σε αναστολή λειτουργίας το Α2 του 2ου Δημοτικού, το Α3, το Α3 Γαλλικών, το Α3 Γαλλικών προχωρημένων του 3ου Γυμνασίου.

Σε αναστολή ως τις 4 Μαρτίου είναι το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και ως τις 28 του μήνα το 2ο Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας.

Στην Άρτα, μέχρι τις 9 Μαρτίου είναι σε αναστολή λειτουργίας το Β΄Γαλλικών, το Β’ Θετικής1 και το Β2 του 4ου Γενικού Λυκείου και το Γ1 του 5ου Γυμνασίου.

Σε αναστολή ως τις 3 Μαρτίου είναι το Νηπιαγωγείο Γραμμενίτσας και ως τις 28 Φεβρουαρίου το 1ο ΕΠΑΛ Άρτας.

πηγή epiruspost.gr/

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box