Ποια απάντηση είχε δώσει ήδη από τη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης για τον Παυλόπουλο

«Έχω μία πολύ καλή θεσμική συνεργασία με τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο και είμαι απόλυτως πεπεισμένος ότι θα υπάρχει προεδρική πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή και δεν θα οδηγηθούμε σε πολιτική αναστάτωση επειδή κάποιοι θα προσπαθήσουν να εργαλειοποιήσουν το Συνταγμα για να προκαλέσουν πρόωρες εκλογές όπως έκαναν το 2015» τόνισε σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Dikaiologitika News Γιάννη Χρηστάκου στην 83η ΔΕΘ για το εάν ο τωρινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει την στήριξή του.

Μεγάλη διαμάχη έχει ξεσπάσει στη Βουλή ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με την εκλογή του ΠτΔ στα πλαίσια της Συνταγματικής Αναθεώρησης. 

Ο πρωθυπουργός μάλιστα από το βήμα της Βουλής υποστήριξε ότι η ΝΔ επιχειρεί να μετατρέψει τη διαδικασία της Συνταγματικής αναθεώρησης σε παρόδια, «ευελπιστώντας ότι στην επόμενη βουλή θα έχει μαζί με το ΚΙΝΑΛ 151 βουλευτές και θα το αλλάξει, για να καταφέρει να εκλέξει ΠτΔ, όχι τον Προκόπη Παυλόπουλο που εμείς προτείνουμε αλλά κάποιον άλλον, ενδεχομένως κάποιο στέλεχος νυν ή σε αποστρατεία του ΚΙΝΑΛ».

Την απάντησή του είχε δώσει ήδη από τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τον Προκόπη Παυλόπουλο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης για τις προεδρικές εκλογές το 2020. 

Δείτε την εν λόγω απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί.

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: