Πληροφορίες Συμμετοχής και παροχές του 2nd All Saints Parga Sup Race

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το 2nd All Saints Parga Sup Race,ας δούμε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή στον αγώνα καθώς και τις παροχές της εκδήλωσης.

Τοποθεσία: Παραλία Βάλτος
Ημερομηνία: 12-13 Οκτωβρίου 2019

Τo 2nd All Saints Parga Sup Race έρχεται για 2η χρονιά στην παραλία του Βάλτου και δίνει συνέχεια στους αγώνες με πολλές και δύσκολες δοκιμασίες, πλουσιο prize money, αλλά και πολύ δυνατή συμμετοχή στις παιδικές κατηγορίες που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος.

Ακολουθώντας την διοργάνωση του Iron Challenge και έχοντας άμεση συσχέτιση με αυτό το event, η πολύ δυνατή Paddling κοινότητα της Παργας θα φιλοξενήσει τους φίλους του Stand Up Paddling απο όλη τη χώρα και θα χαρίσει αξέχαστες στγμές στα καταγάλανα νερά της Πάργας. Με δοκιμασίες για όλους και εκδηλώσεις μετά το πέρας αυτών, το All Saints Parga Sup Race αποτελεί τον επόμενο σταθμό όλων όσων ασχολούνται με το Paddling.
Στις 2 ημέρες του event θα πραγματοποιηθούν αγώνες Elite Long Distance (16–20km), Elite Technical race (4–6km), Elite Sprint races Amateur race (10km), Fun technical & distance race (4km), Generation X race (2km).
 Για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχει δωρέαν διαμονή για τις 3 μέρες του event Παρασκεύη & Σάββατο καθώς και απογευματινός μπουφές μετά το τέλος των δοκιμασιών της κάθε μέρας.
 

Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει αντίτιμο συμμετοχής για το event.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο παρακάτω e-mail

stephanosmeletiou@gmail.com

Τα αγωνίσματα είναι τα εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/10
Elite sprints
Elite technical 5.5 Km
Fun technical 3.5 km

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/10
Generation X (kids) 2Km
Fun distance 4 Km
Amateur distance 10 Km
Elite distance 20 Km

Πηγή: patatoukos.com

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: