Πετυχημένη η συνάντηση της δημοτικής αρχής Σουλίου με την οικογένεια Βούλγαρη

Την οικογένεια Βούλγαρη επισκέφθηκε η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση μαζί με τον Βαγγέλη Ντάγκα και το Γιώργο Καλόγηρο. Η δήμαρχος Σουλίου μετά την συνάντηση έγραψε στην σελίδα της στο facebook:

Απόλυτα πετυχημένη η συνάντηση με την οικογένεια Βούλγαρη (BVLGARI) στη Ρώμη . Μεταφέραμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την ευεργεσία τους στην Παραμυθιά και ενημερώσαμε τους απογόνους της οικογένειας Άννα και Paolo Βούλγαρη για τις εξελίξεις στην ανακατασκευή και λειτουργία του κτιρίου Βούλγαρη . Και οι δύο ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για την παρουσία μας. Θετική ανταπόκριση υπήρχε στην πρόταση μας ,για τη συνδρομή τους στη διαμόρφωση και λειτουργία της αίθουσας προς τιμή της οικογένειάς τους όπως προβλέπεται από τη μελέτη. Μετά τη χρηματοδότηση με 2.500.000 € της επαναχρησιμοποίησης του πρώην σχολείου Βούλγαρη από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕΠα ΝΕΚ, σε πολυχώρο Τέχνης, Ιστορίας , Πολιτισμού και Εκπαίδευσης η διασφάλιση της αρωγής της οικογένειας Βούλγαρη καταμαρτυρούν ότι το ιστορικό κτίριο Βούλγαρη θα αποτελέσει το διαμάντι της Παραμυθιάς και όλης της Ηπείρου . ” Το νερό μπήκε στο αυλάκι ! ”

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box