Περιφέρεια Ηπείρου: αιτήσεις με Φαξ ή με αυτοπρόσωπη παρουσία για να μην υπάρχουν διενέξεις

Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου η εγγραφή στις 

λίστες αναμονής  ιατρικών ειδικοτήτων

Ύστερα από την ανακοίνωση στις 28-07-2020 του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου σχετικά με τις άδειες άσκησης επαγγέλματος σας ενημερώνουμε ότι η κατάθεση των δικαιολογητικών για εγγραφή στις λίστες αναμονής ιατρικών ειδικοτήτων για τα νοσοκομεία της Περιφέρειας Ηπείρου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17-08-2020 από ώρα 07,30πμ έως 14,30μμ., στο Τμήμα Υπηρεσιών & Επαγγελμάτων Υγείας της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου, σύμφωνα με την ισχύουσα  διαδικασία. 

Επίσης σας κάνουμε γνωστό ότι για την αποφυγή  τυχόν διενέξεων μεταξύ των ενδιαφερομένων,  η υπηρεσία μας  θα δεχθεί  αιτήσεις μόνο με αυτοπρόσωπη παρουσία και μέσω FAX.

Σχόλιο για την ανακοίνωση: Γιατί δεν όχι με email και επιμένουμε στο τιμημένο ΦΑΞ που με αυτό μεγάλωσαν γενιές και γενιές πολιτών που ερχόντουσαν σε επαφή με δημόσιες υπηρεσίες; Και όταν λέμε διενέξεις…. πέφτει ξύλο;

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: