Πατέρας 7χρονης που σκοτώθηκε στη Νίκαια: «Συγχωρώ τον οδηγό – Συγγνώμη που δεν μπορούμε να δωρίσουμε τα όργανα»

Με τον πόνο και τη θλίψη, ζωγραφισμένα στο πρόσωπό του και τη φωνή του να βγαίνει με δυσκολία, ο πατέρας της επτάχρονης Παναγιώτας που βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν παρασύρθηκε από φορτηγό στη Νίκαια, μίλησε στον Alpha και, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, ανέφερε πως συγχωρεί τον οδηγό, που έκοψε το νήμα της ζωής του παιδιού του.

«Στη μνήμη του παιδιού μου συγχωρώ τον οδηγό -δεν ξέρω αν έχει και αυτός παιδιά. Ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο αυτό το κοριτσάκι που ο Θεός το ήθελε στο πλάι του», είπε ο πατέρας της επτάχρονης.

Παράλληλα, κι ενώ έγινε γνωστό πως τελικά δεν μπορεί να δωρίσει τα όργανα του παιδιού για ιατρικούς λόγους, ο τραγικός πατέρας ζήτησε συγγνώμη «που δεν πρόλαβε το παιδί μου να δωρίσει τα όργανά του».

«Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω τα παιδάκια τους. Μου είπαν οι γιατροί ότι μόνο όταν ένας άνθρωπος είναι διασωληνωμένος, μπορεί να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήθελα να βοηθάω ανθρώπους και το είχα μεταδώσει και στο παιδί μου. Η κόρη μου μεταμορφώθηκε σε άγγελο. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα βρεθώ σε τέτοια θέση. Συγκλονιζόμουν και έκλαιγα όταν άκουγα γονείς να έχουν χάσει τα παιδιά τους», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι με εντολή του εισαγγελέα ο οδηγός του φορτηγού αφέθηκε ελεύθερος, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος από το τμήμα Τροχαίας Κορυδαλλού.

πηγη real,gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box