Πατέρας βίαζε την κόρη του που έχει νοητική στέρηση – Η ποινή που του επέβαλε το δικαστήριο

Σε συνολική κάθειρξη 9,5 ετών καταδικάστηκε 68χρονος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι ασέλγησε στην 40χρονη κόρη του, που πάσχει από βαριά νοητική στέρηση.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης, έπειτα από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η σύζυγος του κατηγορούμενου, καθώς αντίκρισε τον 68χρονο να βιάζει την ανήμπορη να αντιδράσει κόρη τους.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις επιβεβαιώθηκαν ιατροδικαστικά, έγιναν σε χωριό της Πέλλας, μέσα στο σπίτι όπου ζούσε ο κατηγορούμενος συνταξιούχος.

Μάλιστα, στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα ανήλικα εγγόνια του, τα παιδιά της δεύτερης κόρης του.

Ο 68χρονος αρνήθηκε τις εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένες κατηγορίες, χωρίς να μπορέσει να πείσει δικαστές και ενόρκους, που τον έκριναν ένοχο χωρίς ελαφρυντικό, για κατάχρηση σε ασέλγεια ανίκανου προς αντίσταση ατόμου και αιμομιξία.

Μάλιστα, οι πράξεις αυτές συνέβησαν κατ’ εξακολούθηση, καθώς από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχαν επαναληφθεί σε προγενέστερο χρονικό διάστημα.

Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, με συνέπεια, ο 68χρονος να επιστρέψει στις φυλακές όπου κρατείται από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και συνελήφθη.

ΠΗΓΗ:dikaiologitika.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: