«Παρών» και στη Διεθνή τουριστική έκθεση στη Μόσχα ο Δήμος Αρταίων

«Παρών» και στη Διεθνή τουριστική έκθεση στη Μόσχα ο Δήμος Αρταίων
Στην Διεθνή τουριστική έκθεση της Μόσχας, ΜΙΤΤ, συμμετείχε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος Αρταίων, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για προβολή της περιοχής και ειδικότερα των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών, όπως τα θρησκευτικά μνημεία.

Ο Δήμος, τον οποίο εκπροσώπησε ο Προϊστάμενος του τμήματος Τουρισμού Θανάσης Αρκουμάνης, συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, διανέμοντας

έντυπο ενημερωτικό υλικό, ενώ ειδικά για την συγκεκριμένη έκθεση είχε εκτυπωθεί υλικό στα Ρωσικά για τον Άγιο Μάξιμο Γραικό, ο οποίος γεννήθηκε στην Άρτα και μεγαλούργησε στη Ρωσία.

Παράλληλα, υπήρξαν συναντήσεις τόσο με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία εντυπωσιάστηκε από το υλικό για τον Άγιο Μάξιμο, καθώς και με τον Έλληνα Πρέσβη στη Μόσχα, Ανδρέα Φρυγανά. Στην Υπουργό, τέλος, προσφέρθηκε ένα λεύκωμα με δημιουργίες του μεγάλου Έλληνα ζωγράφου, που γεννήθηκε στην Άρτα, Γιάννη Μόραλη.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box