Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θεσπρωτού Γιάννη Βέλλη

Το μυθιστόρημα «Στο πέρασμα της καρδερίνας» του Γιάννη Βέλλη στην «Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών»

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022, παρουσιάστηκε το νέο μυθιστόρημα του Γιάννη Βέλλη, «Στο πέρασμα της καρδερίνας», από την «Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών» (Ε.Ε.Λ.) στην αίθουσα «Μιχαήλα Αβέρωφ». 

Συντονιστής της εκδήλωσης ο Πάνος Κούρβας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της. Χαιρετισμούς απηύθυναν: ο τέως Πρόεδρος και νυν Αντ/δρος της Ε.Ε.Λ. Παύλος Ναθαναήλ, η Εκδότης των εκδόσεων «οσελότος» Λένα Παντοπούλου, ο Πρόεδρος της «Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας» Χρυσόστομος (Μάκης) Κιάμος – Χήτος. Για το έργο του συγγραφέα μίλησαν ο Κώστας Καρούσος Πρόεδρος της Ε.Ε.Λ και η Σοφία Σκλείδα Καθηγήτρια Συγκριτικής Λογοτεχνίας, Ποιήτρια.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διαβάστηκαν από την Κατερίνα Ντούγκα – Κοτοπούλου, Συγγραφέα, μέλους της Επιτροπής κρίσης νέων μελών της Ε.Ε.Λ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους 

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της «Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας» από τον Πρόεδρο Χρυσόστομο (Μάκη) Κιάμο – Χήτο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: Κώστα Ζηκόπουλο, Δημήτρη Σούκη, Δονάτο Γκέλια, η Έρρικα Βλαχαντώνη Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων, Λογοτέχνες.

Ο συγγραφέας, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της «Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών» για την εκδήλωση – παρουσίαση του νέου του μυθιστορήματος.  Όπως και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.