Παρασκευή και Σάββατο στα Γιάννενα ο Κ. Μητσοτάκης

Στο πλαίσιο του διαλόγου για το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου 2021 στην Αθήνα, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί προσυνέδριο στα Ιωάννινα, με θέμα “Για τις επόμενες γενιές – Το βλέμμα στο μέλλον” και κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι εργασίες του προσυνεδρίου θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Du Lac μεταξύ 10:00 και 13:00, με τη συμμετοχή βουλευτών της Περιφέρειας Ηπείρου, στελεχών των τοπικών οργανώσεων και εκπροσώπων της κεντρικής διοίκησης του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ. Επίσης, θα διεξαχθεί συζήτηση του Πρωθυπουργού με νέους από όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας.

Η προσέλευση θα λάβει χώρα μεταξύ 09:00 και 09:30.

Η διοργάνωση δεν θα είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό αλλά θα αφορά στελέχη του κόμματος και αιρετούς που θα λάβουν αυστηρά προσωπικές προσκλήσεις. Σύμφωνα με τις ως τώρα υπάρχουσες πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός θα είναι στα Γιάννενα από το απόγευμα της Παρασκευής, 26 Νοεμβρίου. Προερχόμενος από την Κοζάνη, ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί στα γραφεία τους Περιφερειάρχη Ηπείρου και Δήμαρχο Ιωαννίνων, ενώ γύρω στις 19:30 θα επισκεφθεί και τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων του κόμματος.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box