Παραμυθιά: The Camp Music Project Ltd Edition

Παραμυθιά: The Camp Music Project Ltd Edition
Το Camp music project δεν είναι project, είναι η αγάπη για την ηλεκτρονική μουσική.Είναι η συνάντηση σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο.Βουνό(Γκορίλας),δέντρα και χορός.Έβδομο και τυχερό το φετινό Camp γι’αυτό ετοιμάσαμε για εσάς κάτι ξεχωριστό.

TOLIS Q.
Λίγοι άνθρωποι στον κόσμο μπορούν πραγματικά να διεκδικήσουν τον τίτλο του DJ, παραγωγού/remixer, καλλιτέχνη, και συγχρόνως ιδιοκτήτη label/επιχειρηματία και διοργανωτή πάρτι… και ακόμη λιγότεροι καταφέρνουν να εντρυφήσουν σε όλους αυτούς τους ρόλους ταυτόχρονα… Ο Tolis Q από την Αθήνα, το έχει καταφέρει και μέσα από σκληρή δουλειά έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο διακεκριμένες παρουσίες στο χώρο της βιομηχανίας ανά τον κόσμο.
Ο Αποστόλης Παλάντζας, κατά κόσμον «Tolis Q», αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του για τη μουσική μέσω της αφοσίωσης με την οποία υπηρετεί την τέχνη του. Η δικαίωση έρχεται μέσα από τις επιτυχημένες παραγωγές του και τις κυκλοφορίες που έχει υπογράψει μέσω του label του “Quantized Music”, οι οποίες συχνά υποστηρίζονται από κορυφαίους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.
Ο Τόλης γνωρίζει καλά πως λειτουργεί η μουσική. Κατέχει την τέχνη της επιλογής. Ξέρει τι του αρέσει και τι αισθάνεται στο dancefloor και το εκφράζει μέσα από όσα δημιουργεί με τη μουσική στα DJ sets, με το label της Quantized ή τους ήχους που χρησιμοποιεί σε κάθε νέα κυκλοφορία του.
Τα dj sets του, γνωστά σε ολόκληρη την Ελλάδα, είναι γεμάτα ευφορία, στυλ και άποψη, και συνεχώς αποκαλύπτουν τις ικανότητές του μέσα από δυνατά χορευτικά sessions που χαρίζουν μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες.
Με μια πλήρη δισκογραφία από παραγωγές, συνεργασίες και remix στο ενεργητικό της, η εταιρεία του Τόλη παράγει αισθησιακά grooves, βαθιές παλλόμενες μπασογραμμές, και δυνατά κομμάτια γεμάτα ενέργεια τα οποία παίζονται από πολλούς DJs, καθώς και σε μεγάλα soundsystems στα πιο εκλεκτά lounge σε όλο τον κόσμο.

www.quantized-music.com
www.beatport.com/artist/tolis-q/39236
www.facebook.com/tolisq
www.twitter.com/tolisquantized
www.soundcloud.com/tolisq
www.residentadvisor.net/dj/tolisq

MACKENZIE.
Ο Λευτέρης Μπριλάκης γνωστός και ως Mackenzie είναι ο ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου Ηabeat Records, το οποίο ίδρυσε το 2011 και βρίσκεται στην πλατεία του Ψυρρή. Το Habeat Records λειτουργεί ως μια ιδέα που βασίζεται στην αγάπη για το βινύλιο και την ηλεκτρονική μουσική, ενώ στην διαρκώς ενημερωμένη συλλογή του συγκαταλέγονται αξιόλογες παραγωγές της house αλλά και της techno σκηνής. Ως dj ο Mackenzie έχει έντονες μουσικές επηρροές από την ζωή του στο Βερολίνο ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση ξεχωριστών μουσικών events. Το 2013 προστέθηκε στην ομάδα Sleazy Beats & Dirty Vibes μαζί με τον Ζοrz και Slydex που πραγματοποιούν απογευματινά parties στην Αθήνα. Είναι επίσης βασικός συντελεστής του default, μιας ομάδας που ενώνει την ευρύτερη καλλιτεχνική κοινότητα μέσα από εκθέσεις, προβολές και παραστάσεις, άρτια συνοδευόμενες από σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο.

https://www.facebook.com/habeatrecordstore/?pnref=lhc

BOLOSIS.
Bolosis – is a second wave Greek dj. Born in ’88 with a great musical background reowned as an auteur for his higly eclectic & emotionally resonant work


UNCUT.
Music teaches you ways to live, makes you feel, explains you things and situations. It encourages you, motivates you, it pours energy into you. Music can make you cross your boundaries and you’ll feel powerful like never before. Music is food for soul.


2G.
Nikos studied at SAE institute in Athens.At the age of 24 he is an upcoming DJ from the north-western area of Greece.

https://www.facebook.com/nick2gee?ref=ts&fref=ts

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box