Παραμυθιά: Νέο καταστατικό για τον ΦΟΠ

Παραμυθιά: Νέο καταστατικό για τον ΦΟΠ
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14/05/17 με επιτυχία η έκτακτη γενική συνέλευση του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς με αποκλειστικό θέμα την ψήφιση του νέου καταστατικού του ομίλου.
Είχε προηγηθεί διαβούλευση, ενημέρωση για τις αλλαγές και κατάθεση προτάσεων από τα μέλη του έως τις 7 Μαΐου.
Ο πρόεδρος τόνισε την σπουδαιότητα του πρώτου καταστατικού του ομίλου το 1958 και ευχαρίστησε αυτούς που το συνέταξαν τότε με τόση σοφία και σύνεση.
Βασισμένο πάντα σε αυτές τις αρχές και τις αξίες του Φ.Ο.Π. και έπειτα από πολύμηνη μελέτη το νέο καταστατικό κατατέθηκε προς ψήφιση στην γενική συνέλευση όπου και υπέρ ψηφίστηκε.
Έγινε αναφορά από τον πρόεδρο στα καίρια σημεία αλλαγής του καταστατικού και στις ανάγκες που προέκυψαν για αυτήν την αλλαγή.
Στην Γ.Συνέλευση παραβρέθηκε και η δήμαρχος Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση πάντα αρωγός και φίλος του ομίλου, η ίδια είχε διατελέσει πρόεδρος σε αυτόν, η οποία συμφώνησε με τις αλλαγές που προτάθηκαν.
Πλέον ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς κατέχει ένα σύγχρονο,ολοκληρωμένο και πλήρως εναρμονισμένο με τη ψηφιακή εποχή που διανύουμε καταστατικό.
Το Δ.Σ.
Εντωμεταξύ αύριο το χορευτικό ενηλίκων του ΦΟΠ θα συμμετέχει στην τελετή λήξης της 1ης μαθητιάδας, στο στάδιο Ζωσιμάδων.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box