Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Παραμυθιά – Καταγγελία: Η δημοτική αρχή δημιουργεί προβλήματα στους πολίτες

Η Ανεξάρτητη Κίνηση για την Κοινότητα Παραμυθιάς με ανάρτηση της ανακοινώνει την αντίθεση της για εργασίες που γίνονται στο πεζοδρόμιο στην πλατεία δημαρχείου. Γράφει:

Η δημοτική αρχή προχώρησε σε εργασίες τοποθέτησης δέντρων στην ‘’πλατεία’’ δημαρχείου πάνω στο πεζοδρόμιο καθιστώντας δυσκολότερη την διέλευση των πεζών και απαγορευτική την διέλευση ΑΜΕΑ.
Όπως ενημερωθήκαμε δεν έχει γίνει καμία τροποποίηση του σχεδίου της πλατείας.
Στο παρελθόν η δημοτική αρχή έχει απορρίψει σχετική πρόταση του τοπικού συμβουλίου που αφορούσε την ανάπλαση του εν λόγω χώρου ώστε να εξυπηρετεί τον σκοπό της καθώς όπως γνωρίζουμε είναι ήδη δύσκολη η διέλευση αναγκάζοντας τους περαστικούς να κάνουν σλάλομ ανάμεσα σε κολόνες και δέντρα.
Η ίδια δημοτική αρχή σταμάτησε την ανάπλαση της πλατείας Παραμυθιώτη η οποία ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, επικαλούμενη την μη ύπαρξη απόφασης από την τεχνική υπηρεσία και τα αποτελέσματα τα γνωρίζετε..
Φαίνεται πως η αξιοκρατία και το κοινό καλό των πολιτών πάνε περίπατο όταν υπάρχει προσωπικό συμφέρον.
Τέλος να τονίσουμε πως για πολλοστή φορά το τοπικό συμβούλιο δεν είχε καμία ενημέρωση για μια παρέμβαση που αφορά την κοινότητα δράσης του. Δεν διαφωνούμε με την τοποθέτηση πρασίνου στην πόλη μας, διαφωνούμε κάθετα όμως με ενέργειες που αν και οικολογικού χαρακτήρα έχουν ως αποτέλεσμα την αλλοίωση της αισθητικής της Παραμυθιάς και δημιουργούν νέα προβλήματα στους πολίτες.