Παραμυθιά: Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Φ.Ο.Π

Παραμυθιά: Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Φ.Ο.Π

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθίας καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 24 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 στην αίθουσα του Φ.Ο.Π. και σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία θα επαναληφθεί στις 26 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30, στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της συνέλευσης είναι:

  1. Έναρξη – Εκλογή προεδρείου Γ.Σ..
  2. Διοικητικός απολογισμός.
  3. Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  4. Απαλλαγή Δ.Σ..
  5. Ημερομηνία αρχαιρεσιών.
  6. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διεξαγωγή των εκλογών.

Επισήμανση: Στη συνεδρίαση της Γ.Σ. συμμετέχουν με δικαίωμα λόγου και ψήφου όλα τα Μέλη του Ομίλου που έχουν εκπληρώσει – τακτοποιήσει τις ταμειακές υποχρεώσεις και έχουν εγγραφεί ως Μέλη, έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά ως την ημέρα σύγκλησης της Γ.Σ.. Μπορούν να παρίστανται με δικαίωμα λόγου, αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου τα ταμειακά μη τακτοποιημένα Μέλη (άρθρο 9, παράγραφος Β1).

Για το Δ. Σ. του Φ. Ο. Π.

O Γραμματέας

Ντρίτσος Σταύρος

Ο Πρόεδρος

Γώγος Νικόλαος

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: