Παραμυθιά: Εκδήλωση ενημέρωσης για τα δηλητηριασμένα δολώματα και τον κίνδυνο εξαφάνισης του ασπροπάρη

Παραμυθιά: Εκδήλωση ενημέρωσης για τα δηλητηριασμένα δολώματα και τον κίνδυνο εξαφάνισης του ασπροπάρη
Ο Δήμος Σουλίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, η οποία συμμετέχει στο πρόγραμμα LIFE «Η επιστροφή του ασπροπάρη», διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης για το asp1ακόλουθο θέμα.

ΘΕΜΑ: «Το πρόβλημα των δηλητηριασμένων δολωμάτων και ο άμεσος κίνδυνος εξαφάνισης του ασπροπάρη και των άλλων γυπών της Ελλάδας»

Εισήγηση 1η: Χαρητάκης Παπαϊωάννου, Βιολόγος/ ΕΟΕ: «Στοιχεία βιολογίας/ οικολογίας του ασπροπάρη. Απειλές και δηλητηριασμένα δολώματα. Οι δράσεις του προγράμματος LIFE». Διάρκεια: 35 λεπτά.

Εισήγηση 2η: Δημήτρης Βαβύλης, Βιολόγος- Χειριστής σκύλου ανίχνευσης Δηλητηριασμένων δολωμάτων/ ΕΟΕ: “Δηλητηριασμένα δολώματα στη φύση – Αναγνώριση και συλλογή με ασφάλεια». Διάρκεια 35 λεπτά.
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
ΧΩΡΟΣ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΔΗΛΏΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ,
ΧΡΟΝΟΣ: ΠΕΜΠΤΗ. 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ: 18.30

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box