Παραδοχή Πέτσα ότι ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε στρατιωτικό ελικόπτερο για να πάει στην Επίδαυρο

Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας σε ερώτηση για το αν ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε στρατιωτικό ελικόπτερο για να μεταβεί στ Πάρο και έπειτα σε Αντίπαρο είπε ότι για την μεν Πάρο χρησιμοποίησε αεροπλάνο της γραμμής ενώ για να μεταβεί στην Επίδαυρο χρησιμοποίησε στρατιωτικό ελικόπτερο. Νωρίτερα υπήρχε σχόλιο ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για αυτό το θέμα.

Η απάντηση του κ. Πέτσα:

Στον Πρωθυπουργό διατίθενται από την Πολιτεία τα μέσα που χρειάζονται για να επιτελεί τα καθήκοντά του και να μετακινείται όπου χρειάζεται . Η χρήση των μέσων αυτών κρίνει και την εκπροσώπηση του θεσμού και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιεί κάθε φορά ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου, με βάση την ψήφο των πολιτών. Από εκεί και πέρα το Σάββατο ο πρωθυπουργός μετακινήθηκε στην Πάρο με την πτήση της γραμμής . Μετακινήθηκε την Κυριακή το απόγευμα από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο προκειμένου να παραστεί στην παράσταση Πέρσες του Αισχύλου, ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός που μεταδόθηκε με live streaming σε όλο τον κόσμο” τόνισε ο κ .Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Και διευκρίνισε στη συνέχεια: “Είπα ότι πήγε στην Πάρο με μια εμπορική πτήση από την Αθήνα και την Κυριακή απόγευμα μετακινήθηκε από την Αντίπαρο για την Επίδαυρο με στρατιωτικό ελικόπτερο”.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: