Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Παρέμβαση Πιτούλη για οπτική ίνα στην Σαγιάδα

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΑΓΙΑΔΑΣ

Μετά από  παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Θωμά. Πιτούλη

Ένα πάγιο εξαιρετικής σημασίας αίτημα των Επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη Λωρίδα της Σαγιάδας  , αυτό της  επέκτασης- ανάπτυξης   της Οπτικής ίνας στην περιοχή  ,   μπήκε σε στάδιο υλοποίησης .

Μετά  από πολλές προσπάθειες του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη ο οποίος έθεσε το θέμα στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο ,  στο  γραφείο του Πρωθυπουργού , συνεργεία της  Cosmote ξεκίνησαν ήδη τις μετρήσεις στην περιοχή για να συνταχτεί η απαραίτητη  μελέτη.   

Στην τελευταία επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ηγουμενίτσα ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε  με τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Νέζη ενημερώνοντας τον για πολλοστή φορά  δια ζώσης ,   για την ανάγκη ανάπτυξης – επέκτασης της οπτικής ίνας προκειμένου για να καλυφθούν οι ανάγκες  της Επιχειρηματικής κοινότητας που δραστηριοποιείται στην περιοχή , των κατοίκων  αλλά  και του Στρατού .

Ο κ. Νέζης και στη συνέχεια ο Υπουργός  Ψηφιακής Πολιτικής κ . Παπαστεργίου ,  τους  οποίους  και ευχαρίστησε ο Αντιπεριφερειάρχης , επιλήφθηκαν του θέματος και σύντομα θα έχουμε τη μελέτη για να προχωρήσει το έργο.