Παράδοση απινιδωτή στο Γαρδίκι στην εκδήλωση για την Ημέρα Εθελοντισμού (Βίντεο +Φωτό)

Παράδοση απινιδωτή στο Γαρδίκι στην εκδήλωση για την Ημέρα Εθελοντισμού (Βίντεο +Φωτό)΄
Σε μια κατάμεστη αίθουσα έγινε χθες το απόγευμα η εκδήλωση για την ημέρα εθελοντισμού και η παράδοση του εξωτερικού απινιδωτή στον πολιτιστικό σύλλογο Γαρδικίου. Στο τέλος της εκδήλωσης αποδόθηκαν πιστοποιητικά εκπαίδευσης εθελοντών χρηστών ΑΕΑ. Λίγο νωρίτερα η ιατρός Έφη Τζίμα μίλησε για την εθελοντική αιμοδοσία.
Για την απόκτηση του εξωτερικού απινιδωτή υπήρξε συνεργασία εθελοντών, περιφέρειας και του ΟΛΗΓ, μάλιστα ο πρόεδρος του ΟΛΗΓ Ανδρέας Νταής τόνισε ότι ο ΟΛΗΓ θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Κοινοτικών Ενισχύσεων Νικόλας Κάτσιος, η αντιδήμαρχος Σουλίου Κοινωνικής προστασίας & Αλληλεγγύης Βασιλική Ντούκα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη» Δημήτριος Σακαρέλης, ο πρόεδρος της ΟΛΗΓ ΑΕ Αντρέας Νταής, ο προϊστάμενος της Πυροσβεστικής Παραμυθιάς Πυραγός Ευάγγελος Μπέλλος, καθώς και ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς Υπαστυνόμος Β’ Κωνσταντίνος Τσιάκος.
Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφικό από την εκδήλωση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα κυριότερα στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box