Παπαδημούλης: Συνιστώ στην ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ να πάψει να αρνείται τον διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ (audio)

Οι ερχόμενες ευρωεκλογές θα είναι οι πιο σημαντικές των τελευταίων δεκαετιών και από το αποτέλεσμά τους θα επηρεαστεί καθοριστικά η πορεία της Ευρώπης, αλλά και η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου.

Ερωτηθείς για προσχωρήσεις προσώπων σε υπουργικούς θώκους που στο παρελθόν δεν ενστερνίζονταν τις κυβερνητικές θέσεις και αν αισθάνονται άνετα οι του ΣΥΡΙΖΑ με αυτή την εξέλιξη  ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μετατοπίζεται από αυτά που έχει πει, υπάρχουν άνθρωποι που ήταν επικριτικοί εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν και τώρα μετατοπίζονται, γιατί προφανώς διαπιστώνουν ότι έκαναν λάθος. Για τις προσωπικές επιλογές του πρωθυπουργού στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης δεν θα κάνω κανένα σχόλιο και θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, επεσήμανε.

Συνιστώ στην ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ να πάψει να αρνείται τον διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε. Παρά τις διαφορές μας -πρόσθεσε- πρέπει να κάνουμε διάλογο ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ για θέματα εξωτερικής πολιτικής, συνταγματικής αναθεώρησης. Η θέση της κ.Φώφης Γεννηματά ότι είμαι κεντροαριστερά, αλλά απαγορεύω τον διάλογο με τους Συριζαίους και σνομπάρω ακόμα και τον αρχηγό μου τον Μπούλμαν, είναι από τα άγραφα. Και εκτίμησε ότι αν συνεχίσουν με αυτά τα μυαλά θα κινδυνέψουν να μην μπουν στην επόμενη Βουλή.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

www.ert.gr

Πηγή ert.gr
Author:

ertweb

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: