Πανσέληνος με νότες στην Αρχαία Ελέα και στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

Πανσέληνος με νότες στην Αρχαία Ελέα και στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

Όπως κάθε χρόνο οι αρχαιολογικοί χώροι  θα είναι ανοιχτοί σήμερα το βράδυ όπου κάποιος μπορεί να συνδυάσει μια επίσκεψη εκεί υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσέληνου με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται.

Στην Ηγουμενίτσα θα είναι ανοιχτό το Αρχαιολογικό μουσείο, ενώ στην Πρέβεζα στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης θα πραγματοποιηθεί Μουσική Συναυλία στις 21.30 σε συνεργασία με το μουσικό σχήμα «trio incontro» αποτελούμενο από τις κ.κ. Χαρούλα Γκλαβοπούλου – soprano, Χρύσα Γρένδα-πιάνο και Βανέσα Αθανασίου -βιολί.  Το πρόγραμμα με τίτλο «Melodia Sentimental» περιλαμβάνει τραγούδια συνθετών από τη Μεσόγειο και τη Λατινική Αμερική. Ο χώρος θα είναι ανοικτός από 08.00 μέχρι το πέρας της εκδήλωσης. Θα αποκλεισθούν με περισχοίνιση ο χώρος της ορχήστρας, τμήματα των δύο ακραίων κερκίδων του άνω κοίλου πάνω από τις παρόδους και οι δύο ανώτατες σειρές ειδωλίων στις κερκίδες του άνω κοίλου.

Στην αρχαία Ελέα, στον δήμο Σουλίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με έγχορδα.  Ο Θανάσης Βολλάς στο λάουτο, ο Σωτήρης Κατσούρας στο βιολί  και ο Βασίλης Κώστας σε φωνητικά και λαούτο, θα πραγματοποιήσουν στην αρχαία Ελέα την τελευταία συναυλία στην Ελλάδα, πριν την περιοδεία τους  στην Αμερική

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box