Πανελλήνιος Αγώνας από τον Ορειβατικό και Αεραθλητικό Σύλλογο Παραμυθιάς

Πανελλήνιος Αγώνας από τον Ορειβατικό και Αεραθλητικό Σύλλογο Παραμυθιάς
PΑRΑΜΥΤΗIA XC OPEN 2018 – Greek League, FAI cat2

ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΓΚΟΡΙΛΑ, ΚΑΡΥΏΤΙ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

21,22,23,24 Ιουνιου 2018

Με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ

Ο Ορειβατικος και Αεραθλητικός Σύλλογος Παραμυθιάς, κατόπιν πρότασης στην ΕΑΠ και με την έγκριση της ΕΛ.Α.Ο, με την συνεργασία του Δήμου Σουλίου, διοργανώνει πανελλήνιο αγώνα αποστάσεων ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ τετραήμερης διάρκειας, μαζί με την ημέρα προπόνησης και προσκαλεί όλα τα σωματεία να λάβουν μέρος σε αυτόν.
Ο αγώνας προσμετρά στην αξιολόγηση των σωματείων και αποτελεί μερικό κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδος για το έτος 2019.
Τα σωματεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος με αθλητές τους, στους εν λόγω αγώνες, καλούνται να στείλουν συμπληρωμένο το σχετικό έντυπο στον διοργανωτή το αργότερο έως την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018.
Όσοι φίλοι πιλότοι επιπέδου ΠΛ, αλλά και Π ή ΠΠ που δεν θέλουν να πετάξουν εντός αγώνα, μπορούν να εγγραφούν ως επισκέπτες και να χρησιμοποιήσουν όλες τις παροχές της διοργάνωσης.
Οι προ-πτυχιακοί, εκπαιδευόμενοι πιλότοιμπορούν να πετάξουν μόνο με παρουσία εκπαιδευτή και αποκλειστικά κάτω από την δική του καθοδήγηση και ευθύνη.
ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ & ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
Παραμυθιά,
Δήμος Σουλίου
Τ.Κ 462 00
asparamythias@gmail.com
Υπεύθυνος επικοινωνίας
Νάκος Δημήτριος τηλ: 6972083603

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και άλλο υλικό στην σελίδα https://www.livetrack24.com/events/Para2018/el

Χορηγοί επικοινωνίας:

paramythia-online.gr

thespro.gr

Arta tv 

epirusgate

Periodiko step

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box