Πανελλήνιες 2019: Θέματα και απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία και ΑΟΘ

Προτελευταία ημέρα για τις Πανελλήνιες 2019 των υποψηφίων των ΓΕΛ και από τις 8:30 πμ έχουν ριχθεί στην μάχη των εξετάσεων με τα θέματα Λατινικών, Χημείας και ΑΟΘ. Στις 10:00 πμ εγιναν γνωστά τα θέματα των πανελληνίων εξετάσεων και ήδη έχουμε αναρτήσει τις απαντήσεις από τους εκπαιδευτικούς των φροντιστηρίων «Μεθοδικό»…μείνετε συντονισμένοι στα Dikaiologitika News

Πανελλήνιες 2019: Αδειάζει η κλεψύδρα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο για τους μαθητές των ΓΕΛ και σήμερα Παρασκευή 14/06 διαγωνίζονται στα θέματα των Λατινικών, της Χημείας και τις ΑΟΘ.

Ειδικότερα  οι υποψήφιοι των Ανθρωπιστικών Σπουδών διαγωνίζονται στα θέματα Λατινικών, οι μαθητές των Θετικών Σπουδών με θέματα Χημείας και οι υποψήφιοι των Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, στο μάθημα του ΑΟΘ (Αρχές Οικονομικής Θεωρίας).

Στις 10:00 πμ τα θέματα πανελληνίων 2019 στους παρακάτω συνδέσμους

Θέματα Λατινικών 2019  και απαντήσεις ΕΔΩ

Θέματα Χημείας 2019 και απαντήσεις ΕΔΩ

Θέματα ΑΟΘ 2019και απαντήσεις  ΕΔΩ

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των θεμάτων τα Dikaiologitika News και τα φροντιστήρια «Μεθοδικό» θα αναρτήσουν τις απαντήσεις των σημερινών μαθημάτων.

Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη Τετάρτη 14/6, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων εξετάστηκαν  σε τρία μαθήματα κατεύθυνσης, την Ιστορία, τη Φυσική και την Ανάπτυξη Εφαρμογών.

Έντονη κριτική υπήρξε από την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για τα θέματα των πανελλήνιων εξετάσεων στο μάθημα της Φυσικής, εκτιμώντας ότι «απευθύνονται σε πολύ υψηλού επιπέδου υποψηφίους».

Μάλιστα η ΕΕΦΕΕ αναρωτιέται «αν η επιλογή των θεμάτων εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες, που επαληθεύουν τις επιλογές του υπουργού για το νέο εξεταστικό σύστημα».

Επίσης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, «φέτος οι εξετάσεις Φυσικής κατέληξαν σε εξετάσεις αντοχής, με θέματα τεχνητά κατασκευασμένα και υπερβολικά φορτωμένα με μαθηματικές πράξεις που δεν αναδεικνύουν τις έννοιες και την ομορφιά της Φυσικής».

Η δεύτερη εβδομάδα εξετάσεων για τα ΕΠΑΛ θα κλείσει το Σάββατο 15 Ιουνίου, με την εξέταση στα μαθήματα: Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών, Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας και Μηχανές Εσωτερικής Καύσης, ενώ την Τρίτη 18 Ιουνίου ολοκληρώνονται.

Με την υποστήριξη και το κύρος των φροντιστηρίων «Μεθοδικό»

πανελληνιεσ 2019

dikaiologitika.gr
Author:

Αρέσει σε %d bloggers: