Πανελλήνιες: «Σάρωσε» με 18.685 μόρια, δύο μήνες αφότου έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό

Δύο μήνες μετά τον θάνατο και των δύο του γονιών του, ο Δημήτρης κατάφερε να συγκεντρώσει 18.685 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Μόλις πριν από δύο μήνες, η Ναύπακτος συγκλονίστηκε από τον χαμό του πρώην αντιδημάρχου Κώστα Καρακώστα, 56 ετών, και της Νικολίτσας Μούρτου, 51 ετών.

Οι γονείς του Δημήτρη -και οι δύο εκπαιδευτικοί- έφυγαν ξαφνικά στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου έδιναν δύσκολη μάχη με τον κορωνοϊό.ADVERTISING

Το ζευγάρι άφησε πίσω του, σύμφωνα με το npress.gr, τα τέσσερα παιδιά του: τον Δημήτρη, στην 3η Λυκείου να δίνει Πανελλήνιες εξετάσεις, και τους άλλους τρεις γιους τους που είναι ήδη φοιτητές στο Πανεπιστήμιο.

Ο Δημήτρης, που πριν έναν χρόνο, σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χημείας, φέτος, παρά τη δύσκολη κατάσταση που βίωσε και βιώνει, κατάφερε να «σαρώσει» στις εξετάσεις, γράφοντας 18.685 μόρια!

Η οικογένεια σύντομα θα έχει ένα ακόμα καλό νέο, αφού ο μεγάλος γιος τελείωσε το πανεπιστήμιο (κι αυτός πέρασε τις εξετάσεις μέσα στην δύσκολη κατάσταση που περνούσε) και παίρνει πτυχίο!

ΠΗΓΗ topontiki,gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box