Πανελλήνια πρωταθλήτρια η Θεσπρωτή Μαρία Στόλη

Άλλη μια επιτυχία της Μαρίας Στόλη στο καράτε. Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 61 κιλά. Διαβάστε τι έγραψε η ίδια στην σελίδα της:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΉΤΡΙΑ 2020🥇 – 61kg

Ο πρώτος και απο τους πιο βασικούς στόχους της χρονιάς επιτεύχθηκε!!!
Υπέρ ευχαριστώ την ομαδαρα μου @black_belt_shotokan_karate καθώς και τους γονείς μου για ότι κάνουν για μένα καθημερινά!!!Eύχαριστω τον φυσικοθεραπευτή μου Spyros Katsaros για την βοήθεια του σε οποιαδήποτε ανάγκη μου!!! Επίσης εύχαριστω πολυ την γυμνάστρια και φίλη μου AlikiPapaioannou για την βοήθεια της στο κομμάτι της φυσικής μου κατάστασης. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Spyros Margaritopoulos που ήταν στην καρεκλα μου και στους 5 νικηφόρους αγώνες και ζήσαμε μαζί για άλλη μια φορά (2/2😜 Σπύρο) έντονες -πανέμορφες αθλητικές στιγμές και συναισθήματα!!!!
*Το μετάλλιο αυτό αφιερωμένο στον ΑΔΕΡΦΌ ΜΟΥ Δημήτρης Στόλης που περνάμε καθημερινά πολλές ώρες παλεύοντας για τα όνειρα μας…Εύχομαι αδερφέ ταχεία ανάρρωση και αυτή η ατυχία σου να σταματήσει κάπου εδώ… Και να σε καμαρώσουμε εκεί που αξίζεις!!#

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box