Παίρνει «σάρκα και οστά» το Κλειστό Γυμναστήριο του Καναλακίου

Παίρνει «σάρκα και οστά» το Κλειστό Γυμναστήριο του Καναλακίου
Ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Δ.Ε. Φαναρίου του Δήμου Πάργας, η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Καναλακίου, το οποίο θα αποτελέσει «μοχλό ανάπτυξης» για τον αθλητισμό της περιοχής, φαίνεται πως σύντομα θα υλοποιηθεί.

Το δημοτικό συμβούλιο Πάργας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εγκρίνει τη σύσταση κατασκευαστικής κοινοπραξίας, η οποία θα ολοκληρώσει ένα έργο που κατά 70% ήταν τελειωμένο, ωστόσο δεν τελείωνε ποτέ…

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ουσιαστικά το έργο «ξεκόλλησε» με την 15-4-2016 απόφαση του αρμόδιου τότε Υφυπουργού (για θέματα ΕΣΠΑ) Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξη Χαρίτση (νυν Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης), ο οποίος ενέκρινε την τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Ηπείρου και προβλέφθηκε για το συγκεκριμένο έργο το ποσόν των 288.497,74 ευρώ, με διαθέσιμη πίστωση για το 2016, 100.000 ευρώ.
Πηγή http://www.atpreveza.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: