Πίτμπουλ δάγκωσε στην κοιλιά 6χρονο, το αφεντικό του πήρε το ζώο και εξαφανίστηκαν

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην αγορά της Μυτιλήνης, όταν εξάχρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, ο ιδιοκτήτης του ζώου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα ο σκύλος να επιτεθεί και να δαγκώσει το παιδί στην κοιλιά, λίγο πάνω από τα γεννητικά του όργανα.

Όταν το παιδί απελευθερώθηκε τελικά από τα δόντια του σκύλου, κατέφυγε με τη μητέρα και τον αδελφό του σε γειτονικό βιβλιοπωλείο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν και οι πρώτες βοήθειες.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήρε το ζώο και εξαφανίστηκαν – προφανώς φοβούμενος ποινικές επιπτώσεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου – ενώ η μητέρα αντιμετώπισε την δυσθυμία της αστυνομίας όταν πήγε να καταγγείλει το περιστατικό.

πηγη dikaiologitika.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box