Πέθανε έγκυος μαζί με το αγέννητο παιδί της

Ανείπωτο πόνο και απεριόριστη θλίψη σκόρπισε στην Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο η είδηση πως η έγκυος γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε αρχίσει να μην αισθάνεται καλά…

Η 37χρονη κοπέλα, μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (14-06-2021) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να εξεταστεί καθώς δεν αισθανόταν καλά και ανησύχησε, αφού οι ενοχλήσεις γίνονταν ολοένα και πιο έντονες (ήταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της).

Έτσι, αφού ο σύζυγός της τη μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων του ΠΓΝΑ, έπρεπε να αποχωρήσει από εκεί, καθώς δεν επιτρέπονται οι συνοδοί εξαιτίας του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Σύμφωνα με το pameevro.gr, ο σύζυγος ανησυχούσε πολύ, καθώς δεν μπορούσε να βρει τη γυναίκα του στο τηλέφωνο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ το πρωί της Πέμπτης ειδοποιήθηκε πως τόσο εκείνη όσο και το αγέννητο μωρό τους έφυγαν από τη ζωή.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διαπιστωθούν εντός της ημέρας μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

πηγη eretikos.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box