Πάνω από 300 γυναίκες έκαναν δωρεάν έλεγχο μαστογραφίας σε Πρέβεζα και Θεσπρωτία

 Η ΡΟΖ Κινητή Μονάδα Μαστογράφου ολοκλήρωσε Δωρεάν Μαστογραφίες στους Δήμους Πρέβεζας, Σουλίου και Πάργας. Πάνω από 300 γυναίκες η συμμετοχή.

Φεβρουάριος 2020

05-06Δήμος Πρέβεζας07-08Δήμος ΣουλίουΔ.Ε. Αχέροντα09-10Δήμος Πάργας – ΚαναλάκιΔ.Ε. Πάργας

Διοργανωτής Εκδήλωσης

Ε.Α.Ε. Παράρτημα Καναλάκι – Πάργα

     Η μονάδα μαστογράφου της Ε.Α.Ε. πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το «Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού» με χορηγό την εταιρεία  “ESTEE LAUDER” και σε συνεργασία με το Παράρτημα Καναλάκι – Πάργα της Ε.Α.Ε. και τους Δήμους Πρέβεζας, Σουλίου και Πάργας.

     Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρό για να περιγράψει τα ζεστά συναισθήματα των γυναικών που κατέκλυσαν τις αίθουσες και αγκάλιασαν με τόση αγάπη και ενθουσιασμό αυτη την υπέροχη εκδήλωση προς τιμήν τους

     Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρό για να φανερώσει όλη την αγάπη και την φροντίδα με τις οποίες και μόνο στήθηκε η εκδήλωση αυτή, χωρίς καμία προσδοκία και ανταλλαγή.

     Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας και βοήθησαν για την αποπεράτωση της σημαντικής αυτής λειτουργίας.

     Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  τους:

Δήμαρχο Πρέβεζας Γεωργάκο Νικόλαο

Αντιδήμαρχο Πρέβεζας Κωνσταντάκη Αθηνά

Γραφείο Πρόνοιας Πρέβεζας

Δήμαρχο Σουλίου Καραγιάννη Ιωάννη

Αντιδήμαρχο Σουλίου Γκέγκα Ανδρέα

Κέντρο Κοινότητας Παραμυθιάς

Δήμαρχο Πάργας Ζαχαριά Νικόλαο

Αντιδήμαρχο Γκίζα Βασίλειο

Υπεύθυνη για τον μαστογράφο της Ε.Α.Ε. Σταθάκη Ανθή τις τεχνολόγους της κινητής μονάδας και τα Μ.Μ.Ε.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον καρκίνο του μαστού παρελθόν.

     Ευχαριστούμε όλες και όλους για την στήριξη της προσπάθειας που κατορθώνει και ανθίζει σε μια περίοδο κρίσης  φανερώνοντας πως η συστράτευση όλων μας αναδεικνύει τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό και την αγάπη στον συνάνθρωπο.

     Υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε και άλλες τέτοιες δραστηριότητες.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box