Πάλι θύμα κλοπής ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος – Τον έχουν κλέψει 36 φορές

Όχι μια, ούτε δύο αλλά 36 φορές ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος έχει πέσει θύμα κλοπής μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Παιανία από τη σπείρα του Χαλκού η οποία ξήλωσε την μάνδρα μπήκε στο σπίτι του έκλεψε τον μετασχηματιστή της ΔΕΗ και τον βύθισε στο σκοτάδι. 


Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Ξανθόπουλος σύμφωνα με την εκπομπή T-Live έπεσε ξανά θύμα των «κυνηγών του χαλκού» που έκοψαν την περίφραξη στο σπίτι του, μπήκαν μέσα και ξήλωσαν για ακόμα μία φορά τον μετασχηματιστή της ΔΕΗ, βυθίζοντας στο σκοτάδι ολόκληρη την περιοχή.


Όπως έγινε γνωστό ο αγαπημένος ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου αποφάσισε να παραχωρήσει δικό του περιφραγμένο χώρο ώστε να τοποθετηθεί εκεί ένας μετασχηματιστής για να μην υπάρχει πρόβλημα με το ρεύμα. Αυτό τον έβαλε στο μάτι της συμμορίας η οποία άρχισε τις δολιοφθορές με αποκορύφωμα να του αναποδογυρίσουν το αυτοκίνητο και να του βγάλουν τον καταλύτη. 

πηγή topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box