Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο υφυπουργός κ. Θεοχάρης στο δήμο Σουλίου (φωτό – βίντεο)

Στο δήμο Σουλίου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας Χάρης Θεοχάρης συνοδευόμενος από τον διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ταμείου Ανάκαμψης Ορέστη Καβαλάκη. Μαζί του ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας καθώς και στελέχη της τοπικής ΝΔ.

Η επίσκεψη του στο δήμο Σουλίου ξεκίνησε από το δημαρχείο όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Θανάσης Ντάνης, αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θωμάς Οικονόμου. Ο δήμαρχος στην συνομιλία που είχε με τον υφυπουργό του ανέφερε τις δυσκολίες που έχουν οι μικροί δήμοι όπως αυτός του δήμου Σουλίου, οι οποίες επιδεινώνονται καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως ΕΣΠΑ. Επίσης του μετέφερε τα γενικότερα θέματα του δήμου Σουλίου.

Στην συνέχεια ο υφυπουργός πήγε στο Καρβουνάρι όπου συνομίλησε με πολίτες και μετά επισκέφθηκε το υπό κατασκευή εργοστάσιο φαρμακευτικής κάνναβης, με την συνοδεία και του δημάρχου Σουλίου Θανάση Ντάνη, όπου ενημερώθηκε από τον κ. Χάρη Καγκιούζη για την μεγάλη αυτή επένδυση και την πορεία της.

Τέλος ο υφυπουργός με το κλιμάκιο που τον συνόδευε πήγε στο Γαρδίκι και τον Αχέροντα. Το πρωί το κλιμάκιο επισκέφθηκε την υπηρεσία της ΑΑΔΕ ΝΑΡΚ Control, το Τελωνείο και την ΔOY Ηγουμενίτσας και συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη και τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Παναγιώτη Νταή.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αποσπάσματα από την επίσκεψη στο δημαρχείο Σουλίου και στο εργοστάσιο Φαρμακευτικής Κάνναβης:

Φωτογραφίες ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ