Ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Μπρέστας στους εργαζόμενους του Δήμου Σουλίου

Περιοδεία και συζήτηση με τους εργαζόμενους του δήμου Σουλίου στο δημαρχιακό μέγαρο στην Παραμυθιά πραγματοποίησε η ΚΟ Παραμυθιάς του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Νίκο Μπρέστα το πρωί της Παρασκευής.

Τα μέλη του ΚΚΕ και ο Νίκος Μπρέστας περιόδευσαν και μίλησαν με το σύνολο των υπαλλήλων καλώντας τους στις εκλογές της 7ης Ιούνη να αποφασίσουν με βάση το τι πραγματικά έχει ανάγκη ο λαός την επόμενη μέρα.

Ο Νίκος Μπρέστας τόνισε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία την επόμενη μέρα, αν έχουμε δίπλα μια συνεπή, μαχητική και ασυμβίβαστη δύναμη στη Βουλή και στο λαϊκό κίνημα. Κάλεσε τους εργαζόμενους να μη δώσουν συγχωροχάρτι σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, να μην επιστρέψουν σε παλιές δοκιμασμένες και χρεοκοπημένες επιλογές και να αξιοποιήστε την πείρα τους από τις αυταπάτες, τις ψεύτικες προσδοκίες και την πολιτική υπέρ των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου που υλοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που κάνει το ΚΚΕ συνεχώς εντός και εκτός Βουλής και ζήτησε τη συστράτευση των εργαζομένων σε αυτό τον δρόμο παρόλες τις μικρές πολιτικές διαφωνίες που μπορεί να έχουν με το ΚΚΕ.

Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε ζωντανός και δημιουργικός διάλογος πάνω σε πολλά γενικά αλλά και πιο συγκεκριμένα θέματα που αφορούν και τους ΟΤΑ («αξιολόγηση», μεταρρύθμιση «Κλεισθένη», ελλείψεις προσωπικού, ιδιωτικοποίηση τομέων κ.α).

Η ΚΟ Παραμυθιάς του ΚΚΕ θα συνεχίσει την προεκλογική της δραστηριότητα το Σάββατο το πρωί με περιοδεία στην αγορά της Παραμυθιάς και την Κυριακή με περιοδεία στην περιοχή της Γλυκής.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box